Ga voor een jong gebruikte auto met het Renault Top Occasion label!

Kies voor een betrouwbare occasion met het Renault Top Occasion label. Deze jong gebruikte auto’s met lage kilometerstand hebben minimaal een jaar garantie. Dankzij de 7 zekerheden kunt u zorgeloos en veilig rijden met uw Renault Occasion.

 

Ga voor een jong gebruikte auto met het Renault Top Occasion label!

Met een Renault Top Occasion geniet u van de volgende 7 zekerheden:

1.    12 of 24 maanden Renault Top Occasions garantie

Een Renault Top Occasion is niet ouder dan 60 maanden en heeft maximaal 100.000 kilometer op de teller op het moment van aankoop. Een Renault Top Occasion wordt geleverd met een garantietermijn van 12 of 24 maanden (of een kilometerstand van 30.000 km hoger dan de kilometerstand bij aflevering).

2.    Servicebeurt voor aflevering

Voordat uw top occasion afgeleverd wordt, krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met 88 punten. We laten niets aan het toeval over.

3.    APK keuring

Renault Top Occasions zijn nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden, zijn nooit ouder dan vijf jaar, zijn van binnen en van buiten gecheckt en komen alleen door de selectie als alles in orde is.
Bovendien krijgen Renault Top Occasions voor aflevering een nieuwe APK-keuring.

4.    Renault Route Service

Komt u onverhoopt met pech te staan, dan kunt u gratis het telefoonnummer van de exclusieve Renault Route Service bellen: 0800-0303. Onze medewerkers staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

5.    14 dagen omruilgarantie

Bent u bij nader inzien toch niet tevreden met uw Renault Top Occasion? U kunt binnen 14 dagen uw top occasion omruilen voor een andere occasion. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Uw tevredenheid staat namelijk voorop.

6.    Gegarandeerde kilometerstand

De kilometerstand is gecontroleerd door middel van een tellerrapport vanhet RDW. Hierdoor heeft u zekerheid dat de kilometerstand van een Renault Top Occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

7.    Vervangend vervoer bij een reparatie langer dan 24 uur

Als uw Renault Top Occasion langer dan 24 uur voor reparatie bij uw Renault dealer moet staan en dit onder de garantie valt, kunt u rekenen op een gratis vervangende auto. Dat is nu zo’n extra service waarom autorijden met een Renault Top Occasion van Renault de slimste en zekerste keus is.

 

Renault Captur

Renault Captur

Renault Trafic Combi

Renault Trafic Combi

Renault Kadjar

Renault Kadjar

Renault Clio

Renault Clio